Ahad ft. Puppy Answering Questions, Could It Get Any Cuter ?

SHARE:


The heartthrob, Ahad Raza Mir is the new hero of the town. He is a perfect blend of talent and good looks.
There are very few interviews that Ahad has given. For his fans, Ahad answered some questions in a recent interview. The fun part of the interview is he has to answer while playing with a puppy and it can’t get any cuter.

[post_ads]

He talked about his ideal date, best friend and much more from his life. Let’s check out his answers.

  • What do you listen to when you workout?

Ans) Podcast mostly.

  • What was the last text message you sent and to whom?

Ans) My accountant, to remind her to pay taxes.

  • 3) If you could get a tattoo, what would it be?

Ans) I am scared of needles.

[post_ads_2]

  • 4) Your ideal first date?

Ans) I prefer two people connecting and hanging out together versus going on a typical dinner date and giving flowers all though its nice and great thing to do.

  • 5) Name the friend who has stuck to you since childhood?

Ans) My mom is the one who has stuck with me since childhood. She is my best friend.

  • 6) If you were the last person on earth what would you do?

Ans) I would do something fun maybe hangout with puppies.

  • 7) The craziest rumor you heard about yourself?

Ans) People say I am very serious but look I am not.

  • 8) What are you most excited about in what’s left of 2019?

Ans) I am really excited about my drama which will be out soon because I think it has got something very fresh it is a story of four friends and their friendship journey.

Do let us know which part of the interview you enjoyed the most.

COMMENTS

BLOGGER



How You Feel About This Post
Name

5G,2,Aagha Ali,6,Aamir Khan,1,Abaya,8,Abbas Ashraf,1,Adnan Siddiqui,1,Afifa Jibran,2,Afsaneh,1,Ahmed Ali Butt,1,Ahmed Godil,5,Ahsan Khan,6,Aima Baig,17,Aiman khan,69,Ali Ansari,1,Ali Zafar,2,Alishba Anjum,1,Alizeh Shah,27,Alizeh Tahir,3,Alizey,1,Alkaram,4,Almirah,4,Alyzeh,1,Amal Muneeb,6,Amar Khan,1,Amina Shiekh,3,Amna Ilyas,4,Amna Malik,2,Android,47,Angin Altan,1,Anmol Baluch,9,Anum Fayaz,1,Anumta Qureshi,1,Apple,14,Apps,478,Areeba Habib,1,Areeka Haq,1,Arij Fatima,1,Arisha Razi,3,Armeena,4,Asim Azhar,5,Asim Jofa,3,Asma Abbas,1,Atif Aslam,3,Atiqa Odho,1,Ayesha Khan,6,Ayesha Umer,12,Ayeza Khan,105,Azekah,4,Beech Tree,2,Benita David,1,Bollywood,102,Bonanza Satrangi,4,Bridal Dresses,58,Burcu Kiratli,2,Burcu kıratlı,1,Bushra Amir,3,Bushra Ansari,1,Celebrities,2781,Children Prints,13,Coronavirus,1,Cross Stitch,2,Daniyal Raheel,1,Dresses,461,Dua Malik,4,Edenrobe,4,Eman Suleman,5,Ertugrul,22,Esra,7,Facebook,43,Fahad Mirza,2,Fahad Mustafa,14,Faisal Qureshi,10,Faiza Saqlain,1,Faizan Sheikh,3,Falak,11,Faryal Makhdoom,2,Faryal Mehmood,6,Fashion,555,Fatima Effendi,19,Fatima Sohail,4,Fawad Khan,6,Feroze Khan,2,Firdous,3,Firefox,2,Fiza Ali,9,Food,31,Froggy,2,Gadgets,643,Gents Dress,47,Ghana Ali,4,Gmail,9,Gokce,1,Google,56,Google Assistant,8,Google Duo,8,Google Gboard,5,Google Maps,16,Google Photos,5,Google Pixel,2,Google Play Store,2,Gul Ahmed,12,Gul Panra,1,Hadiqa Kayani,2,Hair Styles,17,Hajra Yamin,1,Halime,12,Hamza Ali,17,Hania Amir,31,Hareem Farooq,6,Hareem Shah,5,Hassan Ali,2,Health,44,Hera Mani,45,Hiba Bukhari,4,Hijab,6,Hina Altaf,20,Hina Mirza,1,Hollywood,27,How To,54,HP,1,HTC,3,Huawei,150,Humaima,3,Humayun Saeed,8,Iman Aly,2,Imran Ashraf,1,Imran Khan,1,Imrozia,1,Infinix,11,Instagram,45,iOS,54,Iqra Aziz,61,Iqrar Ul Hassan,20,Ittehad,2,IVY,1,Iznik,1,Jannat Mirza,4,Javeria,20,Jazmin,2,Jeans,1,Juggan,5,Junaid Jamshed,6,Junaid Khan,7,Kayseria,2,Khaadi,8,Khalil-Ur-Rehman,8,Kinza Hashmi,23,Kiran Haq,10,Komal Aziz,1,Komal Rizvi,9,Kompal Iqbal,1,Kubra Khan,5,Ladies Cloths,338,Laibba Khan,1,Lenovo,11,LG,20,Lifestyle,84,Limelight,1,Mac,2,Madiha Imam,1,Madiha Naqvi,1,Maham Amir,1,Mahira,41,Mahum Asad,1,Makeup,7,Malala,1,Mansha,6,Maria B,7,Mashal Khan,4,Masummery,1,Mathira,3,Mawra Hocane,22,Maya Ali,50,Maya Khan,1,Meera,2,Mehar Bano,2,Mehndi Styles,48,Mehwish Hayat,29,Meizu,17,Microsoft,3,Mikaal Zulfiqar,1,Minal Khan,55,Mix topics,709,Mobilink,16,Momal Sheikh,10,Momina Iqbal,2,Momina Mustahsen,6,Moomal Khalid,1,Motorola,15,Mughal,1,Muneeb Butt,8,Music,57,Nadia Hussain,1,Nadia Jamil,1,Nadia Khan,2,Naheed,1,Nail Art,3,Naimal,26,Natasha Khalid,2,Nauman Ijaz,2,Naveed Raza,1,Navin Waqar,1,Nawal Saeed,4,Nayatel,1,Nazish Jahangir,2,Neelam Muneer,11,Neelam Usaf,1,Netflix,3,Nida Yasir,32,Nimra Ali,2,Nimra Khan,26,Nishat Linen,4,Nokia,40,Noor Bukhari,3,Nubia X,5,OnePlus,14,Oppo,55,Orient,1,Origins,1,Pak Army,1,Pixel,1,Press Release,1,PSL,5,PTCL,3,PUBG,1,Qalamkar,1,Qmobile,2,Quarantine,2,Rabeeca Khan,2,Rabi Pirzada,9,Rajbari,1,Ramadan 2020,1,Ramsha Khan,1,Rang Rasiya,3,Rea Rana,3,Realme,14,Reema Khan,17,Resham,3,Saba Faisal,3,Saba Qamar,27,Sabeeka Imam,6,Sabeena,2,Saboor Aly,15,Sadaf kanwal,21,Sadia,3,Sadia Faisal,8,Sadia Ghaffar,6,Sadia Imam,1,Sadia Khan,12,Saheefa,9,Sahiba,1,Sajal Ali,54,Salman Saeed,3,Sami Khan,1,Samsung,132,Samyah,4,Sana Fakhar,12,Sana Javed,12,Sana Safinaz,4,Sana Sarfaraz,1,Sana Yasir,1,Sanam Baloch,6,Sanam Chaudhry,4,Sanam Jung,18,Sania Mirza,11,Saniya Shamshad,16,Sapphire,5,Sara Razi,4,Sarah Khan,40,Sarwat Gilani,6,Saud,2,Shagufta Ijaz,3,Shahid Afridi,4,Shahroz,5,Shahrukh Khan,1,Shahzad Sheikh,1,Shaista Lodhi,6,Sham Idrees,4,Shaniera,1,Shawls,1,Sheheryar Munawar,8,Shehzad Roy,1,Shehzad Sheikh,2,Shoes,12,Showbiz,3062,Showbiz Articles,35,Sidra Batool,2,Skin Care,3,Skype,4,Snapchat,10,Sohai,1,Sony,10,Sonya Hussain,7,SoundCloud,1,Sports,114,Srha Asghar,1,Startups,2,Stylo,1,Sumbal,19,Summer Outfits,138,Suzain,2,Syed Jibran,19,Syra,5,Tahir Shah,2,Tech,1253,Tecno,13,Telegram,4,Telenor,11,TikTok,15,Tuba Aamir,5,TV Series,300,Twitter,18,Uber,2,Ufone,1,Uroosa,3,Urwa Hocane,27,Ushna Shah,6,Uzma Khan,2,Veena Malik,3,Vena Malik,3,Videos,104,Vivo,51,Wahaj Ali,2,Waliya Najib,1,Warda,4,WhatsApp,72,Windows,24,Winter Collection,76,WordPress,1,Xiaomi,85,Yashma Gill,3,Yasir Hussain,3,Yasra Rizvi,2,YouTube,17,Yumna Zaidi,7,Yumnah,1,Zahid Ahmed,2,Zaid Ali,1,Zara Noor,26,Zara Shahjahan,2,Zarnish,14,Zeb Bangash,1,zeenwomen,1,Zenfone,1,Zhalay,2,Zong,3,Zoya Nasir,2,Zubab Rana,2,
ltr
item
Daily InfoTainment: Ahad ft. Puppy Answering Questions, Could It Get Any Cuter ?
Ahad ft. Puppy Answering Questions, Could It Get Any Cuter ?
https://cdn.dailyinfotainment.com/wp-content/uploads/2019/10/1570525641_Ahad-Raza-Mir-Answers-The-Fan-Questions-While-Holding-A-1.jpg
Daily InfoTainment
https://www.dailyinfotainment.com/2019/10/ahad-ft-puppy-answering-questions-could.html
https://www.dailyinfotainment.com/
https://www.dailyinfotainment.com/
https://www.dailyinfotainment.com/2019/10/ahad-ft-puppy-answering-questions-could.html
true
3600554654078239861
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content